Ще одна зустріч...

Моя любов, і моя мука,
страждання і кохання почуття,
у серці моїм з кожним стуком
карбується лише твоє ім'я.

Уже давно між нами довга відстань,
короткі зустрічі -- це все що в нас було,
але у моїх снах холодну вічність
світанком зігріває очей твоїх тепло.

Давно уже знайомі ми з тобою,
і почуття в душі бажають ще вогню,
але ніяк не можу я сказати
прості три слова: Я тебе люблю...