Палають в небі ранкові зорі

Палає вогонь у очах натхнення.
Як лезо загострює ніч бажання.
Це в бурю зірвалося сіродення.
Яскрава фарба у сподівання.
 
Палає вогонь у моїй оселі.
Так зручно і тепло. В каміні дрова
тріщать. Вона поруч, така весела
і ніжна - кохання в моїх долонях.
 
Тремтить. Та не холод, то спрага страсті,
і безрозсудність. Її небезпечність
пускає вітер в вогонь фантазіям.
Крик до небес як нестриманість втечі.
 
Потужність стихії. Нічне проміння
до ранку гріло бурхливу долю.
На дворі десь кукурікають півні.
Палають в небі ранкові зорі...
 
© Сергей Куринный ‎‎‎‎ ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎26 ‎мая ‎2020 ‎г., ‏‎20:33:50