Innamorato

Innamorato
Winter is snowing and freezing
autumn is circling yellow leaves
spring showers with white flowers
summer is washing by rays and storms
but I'm always in love
I'm in love with the blue
i'm in love with clouds
i'm in love with foliage
i‘am in love forever
i'm in love with your eyes
i'm in love with thoughts
i'm in love with numbers
I'm in love with tasks
i'm in love with paintings
i'm in love with movies
but only with good one
I'm in love with the blue
 
L'inverno nevica e congela
foglie gialle autunnali che circondano
docce primaverili con fiori bianchi
l'estate è bagnata da raggi e temporali
ma sono sempre innamorato
Sono innamorato del blu
sono innamorato delle nuvole
sono innamorato del fogliame
sono innamorato per sempre
sono innamorato dei tuoi occhi
sono innamorato dei pensieri
sono innamorato dei numeri
Sono innamorato dei compiti
sono innamorato delle immagini
sono innamorato dei film
Io amo solo il bene
Sono innamorato del blu