Трембiти

Трембiти
 
***
 
 
 
Гей трембіти, чарівні трембіти,
Трембітайте в горах навесні,
Вас чекають веселенькі квіти,
Вітри буйні співають пісні.
 
Добрий настрій, усі сподівання,
Котрі разом до серця ідуть,
Щоби знову зустріти кохання,
Всі трембіти до нього зовуть.
 
Линуть звуки в далекі простори,
За зелені ліси і поля,
Розбудивши за ними ті зорі,
Котрі кличе до себе земля.
 
Вона стежечки свої, мов коси,
Покупала у срібній росі,
Щоби вели вони, як і досі,
У цей край всі пісні чарівні.
 
І вони, як весняні струмочки,
Побіжать разом з нами в той край,
Де знайдемо ми чару дзвіночки
У той спів, що співав водограй.
 
Добрі звуки трембіти знов чую,
Вони линуть у даль полонин,
Цьому краю я пісню дарую,
Віддаючи йому свій уклін.
 
Гей трембіти, чарівні трембіти,
Трембітайте в горах навесні,
Зустрічають вже вас полонини,
Вітри буйні співають пісні.
 
 
 
14.04.2012