Дзвіночки-конвалії

Під листками-парасольками конвалій
Малесенькі дзвіночки заховались.
Прислухайтесь: почуєте мелодію,
Біленькі крихітки тихесенько видзвонюють.
 
Так ніжно, урочисто і крилато,
Напевне весну хочуть привітати.
П"янять усіх чудовим ароматом
У будень, а також велике свято.
 
2016 р.