Весняна пісня

А на гіллі верби старої,
Немов на гойдалці-колисці
Мавка, що схожа із весною,
Біля води сиділа близько.
 
А біля неї Лукаш-вітер
Грав про кохання так натхненно
На чарівній своїй сопілці
І заворожував серденько.
 
Вона замріяно всміхалась,
Слухала музику казкову,
Про все на світі забувала,
Була щаслива від любові.
 
2019 р.