Засоромились сунички

Засоромились сунички,
Збагряніли їхні личка
Й заховалися в траві.
Ти ті ягідки червоні
Поклади візьми в долоні
І смакуй, смакуй собі.
 
Вони пахнуть теплим літом,
Люблять їх дорослі й діти,
Бо корисні для усіх:
Вітамінні, лікувальні
І солодкі, і духмяні.
Що ж смачніше є за них?
 
2017 р.