Ти знаєш, як тебе кохаю?

* * *
 
Ти знаєш, як тебе кохаю?
Як квітку, я тебе вдихаю,
Я п’ю тебе, немов вино...
Хоч не напитись, все одно.
 
Ну а коли тебе торкаюсь,
Коли до тебе притискаюсь,
Світ крутиться в моїх очах,
Нема змістовності в речах.
 
А від нестримних поцілунків,
Кохання ніжного дарунків,
Я, наче попід сонцем, млію,
Миттєво, на очах, хмілію.
 
Тебе єдиною я бачу,
Як істинну життєву вдачу,
Бо ти властивість дивну маєш –
Ти, як ніхто, мене кохаєш!