Цариці-природи каприз

Віддзеркалює небо високе у синьому морі
Кучеряві хмарки, ніби чайки махають крильми
Та лукаво-лукаво підморгують яснії зорі,
Рибками золотими здаються, напевне вони.
 
Місяченько, немов диво-човен із срібним весельцем,
Котрий хвилі легенько гойдають то вгору, то вниз.
Грає, піниться море і дихає свіжістю небо,
То цариці-природи чудовий черговий каприз.
 
2016 р.