Чудова ніч. Яскраві зорі

* * *
 
Чудова ніч. Яскраві зорі
В озера дивляться прозорі,
Шепоче легкий вітерець,
І місяць, серед хмар-фортець,
Висить, немов ліхтар великий,
Дарує образ ясноликий.
Завмерло все, панує тиша,
Лиш вітер ледь кущі колише,
Та іноді сова бухтить...
А, майже все, до ранку спить.