У загадках божественної суті...

У загадках божественної суті...
У загадках божественної суті,
У таємницях світосприйняття
живе усе,
що мало ким почуто,
хоча просте до крику,
мов дитя.
У пошуках омріяного сяйва
веде людей якийсь тваринний страх,
І складнощі придумуються
зайві,
І танці процвітають
на граблях.