Таланту потрібне натхнення...

Таланту потрібне натхнення...
Таланту потрібне натхнення,
уважність та самоцензура,
нове у крихкім сьогоденні,
цікава та плідна натура.
Талант не уміє за гроші,
коли навіть дуже попросять,
він і через силу не може,
а фальші – сміливості досить.