Вертлява стежка. Пахощі соснові...

Вертлява стежка. Пахощі соснові...
Вертлява стежка. Пахощі соснові.
Біжить в яру скуйовджена вода.
Прадавній ліс навчився світлій мові,
і нею про весну розповіда.
Про голубе і трохи про зелене,
тендітність першоцвітів і пісень,
про щось нерукотворно-безіменне,
що зрозуміють враження лишень.