Ранку заклопотаний бедлам...

Ранку заклопотаний бедлам...
Ранку заклопотаний бедлам.
Натовп, що не відає упину.
І якась розлючена мадам
забиває слів цвяхи в дитину.
Сивим пилом ділиться шосе.
Бігають солоні оченятка.
Десять-плюс, та холодом несе,
душу гріє тільки ведмежатко.
Бо тепер допитливість – порок,
їй ціна – копійка в магазині…
Перший і небажаний урок,
що вбива людину у людині.