Літній ранок

Літній ранок
 
Ранок ніжний нас вітає
Сонця світлом золотим.
День під сонцем розквітає,
Змінює свій темний грим.
 
Сонце промені крізь хмари
Ллє, немов прожектори,
Розкриває, наче чари,
Всі ранкові кольори.
 
Запах квітів соковитих
Та духмяної трави
В вікнах крутиться відкритих,
Б’є ударом булави.
 
Дивовижний літній ранок
На світанку завітав,
Запросив нас на сніданок,
З новим днем нас привітав!