Давай кохати до нестями

* * *
 
Давай кохати до нестями,
І щастя буде вічно з нами.
Воно не зможе нас лишити,
Йому з коханням добре жити.
 
Давай усе життя з тобою
Йти вдвох єдиною тропою,
Щоб кожен день був, наче свято,
На миті пристрасті багатий.
 
Давай забудемо про чвари,
Розвіємо вагання хмари,
Пірнемо в море насолоди,
Щоб нас несли кохання води.
 
Давай мені скоріше руку,
Спини невпевненості муку!