Дивлюся я на тебе мила...

* * *
 
Дивлюся я на тебе мила...
В очах твоїх – кохання сила,
В них сила цілого життя,
Яскравий образ почуття.
 
Мене ти поглядом проймаєш,
Очами, наче, обіймаєш,
В них ти зібрала цілий світ,
Незламний щастя моноліт.
 
І в погляд я очей пірнаю,
Як в води синього Дунаю,
І вмить в коханні розчиняюсь,
Дивлюся в них, не зупиняюсь.