Гай березовий

Відспівав уже гай березовий
Пречудову пісню весняну,
Тепер теплому літу зеленому
Кучерявії віти махають.
 
І маленькі листочки, мов бантики
Прикрашають їм довгі коси,
А хустинки, розшиті багрянцем
Золота подарує осінь.
 
Прийде зимонька біла-білесенька,
Все навкруг запорошить снігом,
Знов чекатиме гай березовий,
Звеселити щоб весноньку співом.
 
2019 р.