Ангел мій, моя кохана

Ангел мій, моя кохана,
Я в твоїх обіймах тану,
Погляд твій ловлю, п’янію,
Відвести очей не смію.
 
Рук твоїх легенький дотик
Діє так, немов наркотик –
Мозок в небо відлітає,
Тиск нечувано зростає.
 
А, коли мене цілуєш,
Я вважаю, ти чаклуєш,
Бо душа моя співає,
Пристрасть тіло зігріває.
 
Ти моя мольфарка мила,
Що лікує душу й тіло!
Я з тобою розквітаю
І уваги не звертаю
Як запас років мій тане...
Хай їм грець... Привіт, кохана!