Майже ніч. Майже сон...

Майже ніч. Майже сон...
Майже ніч. Майже сон. Майже сніг
розпустив по-під хмарами крила.
На дахи час потомлений ліг
і фантазій напнулись вітрила.
На покинутих контурах клумб,
де й посохлої квітки немає,
песенятко - самотній Колумб,
щось уперто і довго шукає.