КОЛИ ЗАПИТАЮТЬ...

На початку творящого дня і словес
беззаконням стражденної волі
піднімаю себе до байдужих небес,
до чужого, мені недосяжного болю.
 
Танець днів і ночей, як завжди,
на гармошці історії Вічність заграє.
А коли запитають, - ти звідки й куди,
відповім я - проїздом із раю.