Воложить вікна дощ ледащий...

Воложить вікна дощ ледащий...
Воложить вікна дощ ледащий.
У неба погляд чорно-синій.
Тож, почуття ховати краще,
оті, які не мають тіні.
Які уже не мають звуку.
Які у згад переселенці.
З яких лишилася наука
і трохи сумніву. На денці.