Мы v іграем вам в сашкі сь

Мы v іграем вам в сашкі сь
Мы такого не відел нігде!
Чтобы но есть сметанку
Да з якэёся скыбко і, хэ,
Сладкім-сладенькім пранікам. –
 
А вот понаблюдаj за суседьм:
Шо, воны закрываюця,
Колы гаснэ вдруг свет…
І…а-а! Аj-яj-яj! Вvэр?!
 
Ну, чырвывыjі еблыка v sэ! –
А воны вэльмы смачные! –
Ну, то натэ і гнілочок пнем!
Наслаvдаjтэсь… быз ма3.
 
Мы завсёды фсех рідных клянэм.
Ну, бо гэто родня чы,
Колы колыво навытькы взьмэ
Да своеё лаптяшко.
 
Да! Обычаі есті хоть чэм
Мы прыкрасно ззучалы.
А в Ташкентовы нам далы хек
Да шэ j с сладенькім мяском!..
 
Еслі ты – да мынэ скубанэш –
Знаj, тыбэ більш нымае! –
Шо дэ гэ вvэ такэ? –
А вот ты догадаjся.
 
На порозы лыvыть кабанер.
Ростягнувся! В двырах мага’зіна!
Дэ v пак тоj хоть мыліцанер,
Шоб ёго дэ забрав взев…
 
А вот він vэ і jдэ:
А ну, блін, труп смырдячыj,
Шоб ны бачыв тут здесь!
Іш, вошывое падло!
 
Встав немедля тоj хрен!
Оглянувся – і бачыть:
Гоj! Дак то v някыj дед!
Так sыпну яво зараз!
 
Гвалту-гвалту! На всэ сылцэ:
Одвяvыся! Бо вvару!..
Нет! Ныек ты ны взьмэш
Ганатоліjка Москаляку!
 
У ёго сылы – звер
Гаv любыj седэ в сраку.
А якыjся, хы, рыспондент
Кнуре запроста выпровадыв.
 
В чом vа тутака, га, секрет?
Аj! Да веть скаvэ баба,
Тіпа даv продавце,
Шо когось вызывае.
 
Тут ны сыла, ны аргумент –
А якась вуv, мо, крыя-шакті
Вам спотрэбыця на сопле:
Я тобі счас тут нашпыняю!
 
Даj но сотовыj! Дэ 0-2 в мынэ…