З'ЯВИСЬ ДО МЕНЕ, ВЕСНОНЬКО, СКОРІШЕ...

***
З'явись до мене, веснонько, скоріше,
тебе чекаю я біля ставку,
заходь сюди, благаю, найчастіше,
чекатиму, немов у квітнику.
 
Любов завжди красується, де поле
родить у літо жито золоте...
О, веснонько... О, деж ти моє доле,
про тебе моя пісня, про святе.
 
О, деж моя любов... Де вона ходить,
ніяк знайти не може хутір мій?..
Ой, що ж вона зі мною таке робить,
серед моїх, у поля, весно, мрій.
 
З'явись до мене веснонько, скоріше,
бо плаче душа, серденько болить,
мені без тебе стане тільки гірше,
з'явись до мене, прошу, в цю же мить.
 
 
июль 2019