Я в вулеj вам наніс мыдів.

Я в вулеj вам наніс мыдів.
А вы хоть шо дэ ззілы вv?
 
Я взев валізку і заніс
Во гындэ хваjныj дівцы
Усэ вылызнэ, шо зробыв
Ля мэнэ j некыj Мыш-Брат.
 
Я вылыз зарэ з скорлупы
Sэ з раньня j, го, j поjіхав
Аv прамо, шо ты, на подыs
Носыты в хлів даз сінко з.
 
Хаj ляsать каvон дэнь доsі,
А я, наsядок Дік Кінгс,
Увздумаю v душу маю
Sанкам продаты тыхон.
 
Да нет! Я седу, мо, sэ тут,
Коль моsы е шэ ніjкы,
Да зароблю зь ув вас сётут
Да j одномаш копіjку ш.
 
Бо шоб оно хоть выспавсь Шут,
Шо фото-шопа выvрав,
Ну, так от шпарко, згынь, лублу
Я Дашычку СырГіjну.
 
Ну, загляденье дівка!
От подывысь, сыдыть дэ.
В слоях моіх шь С3льцівськых.