СОЛОДКИХ СНІВ!

СОЛОДКИХ СНІВ!
На безмежному просторі
Сяє зоряне намисто.
Як ліхтарики у небі
Зірочки мерехкотять.
На безмежному просторі
Пропливає красень-місяць
І бажає снів солодких
Для дівчаток і хлоп'ят.
 
Ллється пісня колискова,
Пісня добра, пісня щира.
Скільки в пісні тій любові,
Скільки в пісні тій тепла.
На добраніч, любі діти,
Щастя, злагоди і миру!
Щоб у кожного малечі
Ніч спокійною була!
 
13.06.14