жизнь (тадж)

жизнь      (тадж)
Ман барои дили худ тасаллие надорам...
Барои чашмони музмини ашкхои шури худ...
сухан надорам...
Хомушам... танхо....
Хамаи он шурии зиндаги.... дар шабхои торику бим
зарба ба дил мезананд...
медонанд ...ки дар чойгах.... дар болини сар ниходаам ... ман ба онхо харфе мукобил намегуям...
Онхо бо хам як мешаванду ..хамла ба чашмону дил мекунанд...
Дил хомуш менолад....хун мерезад.... чашмон ашки шур мерезанд...
лабонам хунсор мешаваду...фарьеди маро танхо шаб медонад....
 
Хеч гох ...намехостам ..дарду доги худро ошкор гуям...лек.. худ ба худ дил ба ин карор омад...ки нависам..
шояд... дил...каме аз гам озод гашта ....ба тарафи дигари зиндаги.... ки он аз рузгори хуш аст...
чашм андозаду......сатрхои пурмухаббату мехрубони боз дар дил мавкеъ ва мавзуъ гиранд ....
 
Махфират Шукухи
10,18
24,01,2019