Тез тебя --Бе ту (тадж)

Тез тебя  --Бе ту  (тадж)
Хар шабе ,ки бе ту хастам
Шаб бароям тангу тор аст..
Хар ахтари оинаам
Хамнишини....мехрубон аст
 
Газали ман гамгинтарин аст..
Бе ту лахза .... .тангтарин аст..
Бо харфи ту- руе рангинтарин аст..
Бо ту - умр ширинтарин аст
 
 
Махфират Шукухи
14,57
13,01,2019