Очей магніти....

Знову цей погляд я бачу..
очі свої відверну..
ти не впізнаєш юначе
як я тебе люблю
ти не дізнаєшся милий, чому я
завжди сумна..
просто кохання дівоче
знов обіймає пітьма..
очі твої пронизають серце 
і душу мою, я тебе добре 
знаю  й ближче не підпущу..
колір очей твоїх манить -
чорний як темная ніч..
ти мабудь і не знаєш, що
я знайшла в тобі!..