Еслі ты хочыш робыты но грузчыком,

Еслі ты хочыш робыты но грузчыком,
Шо ж ты так быстр быз зубов?
 
Хочыця ззісты но ж свіжых оладіj.
А всэ остатнэ нащо.
От я j дывлюсь но на янусыj Андрэ:
Хваjныj жэ, вроде, хлопок.
 
Міцныj і дужыj і во: робыть грузчыком.
Музычку любыть Телок.
Но от счытае, шо j вершык поздужае
А то іj пісню ля Тёлк!
 
Го! Я і сам жэ талантыщэ туткы фш.
І, еслі б, ны Хтось Спарток,
Дав бы такых вам отменнеjшых дуліj,
Шо засвытывбысь горщок.
 
Нагі іj Магі жэ есця вуж всюды.
Шо вытэ хочытэ з морд.
Ібо в Мардука ш но кашыца с луком.
А у мынэ ны j мідков.
 
...всюды гуляють прыкрасные барышні.
Странно: чо ж я 1ок?