В нас амазонкы зары главны!

В нас амазонкы зары главны!
Ны ваша Матер свята
 
Мы вам покажым самУраЕв!
Мы вам покажым гладіАторш!
Бо шо шэ нада ля Наталкы,
Шо пляшэ на асфальты вш.
 
Мы от якыj канал прыкрасныj!
Канал культуркы мафіj хваjныj,
Шо j всэ, шо гучыть Новым краскам,
Повыкыдаем на фік.
 
І фікусы ростуть улад вжэ:
Ныма j шо подывытысь навыть.
Бо главные – Кокор с Мамаjкы
І прочые скандалы.
 
Ныма ужэ в нас воспіталок.
Усэ самэ ж сыбэ ісправыть!
А нам оно бы шоу с Ольгы
І экстрасэнс на кладбіщ.
 
Бо ж шо шэ есця у почварыj.
Оно борба с автокефальмы.
А тэ, шо гынэ j пропадае,
Ныхаj уж злым собакам.
 
І вот мы знов у космос славно:
Ага, сётут... горыть мільярд но ж.
І шо такэ тут за проклятьте...
А ныц ны відьм ны знае ш.
 
Прыдателеj замало в касках.
Розовощокых, товстых, гадкых.
Бо но з Дымэтра нарожае
Мыдвідыкыj всіх хвацкых.
 
І вот: покрытыя рогожаj,
Воны і jдуть собі на ножык ш.
А ны пудмазуюця к владкам
І тыхо процвытають.
 
...а тут снесняюця j здыматысь.
Бо мы ж jіх залякалы