І знову сльози....

І знову сльози на твоїх щоках
прозорі перли, що родяться в очах
падають дощем холодним вниз
змиваючи зірок відбитий блиск.

Холодне серце вже не заболить.
кометою у вічність полетить.
любов в цім серці вже не запалає
вона померла, ніхто вже не згадає.

Розбиту душу вітер рознесе
по світу, що не помре ніколи.
в живого пам`ять довго не живе,
а в мертвого як перекотиполе.