Название не указано

Каплі...червоні каплі крові...
В словах...в моїх словах немає болю...
Каплі...прозорі каплі...сліз...
Мене сліпого відносять вниз...

Долаючи шторми, торнадо і дощі,
стираючи слова, думки, вірші й пісні,
прощаючи образи, зради і плачі,
куди іду, куди ведуть дороги ці круті?

Не бачу вже ні сонця ні зірок,
не чую я ні вітру ні думок,
не відчуваю дотиків ні граду ні дощу,
не знаю: вмер вже я чи ще іду?