Востаннє

В очах журба,
в словах печаль,
на серці туга,
а в душі жаль.

Не бачу я твоїх очей,
немає твого силуету,
я п'яний...Так...Але в душі скрипаль,
на скрипці грає нашу пісню.

Востаннє...нехай востаннє танцюю я з тобою,
слова у горлі десь застрягли...
Все...прощай...не буду я стояти за тобою,
хіба що ангелом, якщо я буду десь під небесами...

І може десь колись наші дороги перетнуться,
коли навпроти вулицею будемо іти,
пройдемо ніби наскрізь, я тихо посміхнуся,
якщо до мене погляд свій обернеш ти.

І не впізнаєш. Упевнений що не впізнаєш.
А я змовчу. І просто буду йти.
Бо серцю, як ти кажеш, не накажеш,
але любов свою продовжу я нести.