Гинеколог

Не плач , синочку мій, не плач,
До біса жени сором,
Тепер ти - піхвозаглядач,
Не з купленим дипломом.
Ти маєш власний кабінет.
Чарівну пупорізку.
Так, ця професія не мед,
Та й переваг є низка.
Любитимуть тебе жінки ,
У всіх бува халепа.
І гроші будуть, і зв'язки.
Чого тобі ще треба?,
 
Піхвозаглядач - гинеколог
Пупорізка - акушерка