Липнева ніч і музика серцева...

Липнева ніч і музика серцева...
Липнева ніч і музика серцева,
Гукає тишу сич межи дерев,
На небо вивів зорі кришталеві
Володар зодіаку – гордий Лев.
Одна уже дісталась небокраю,
Комусь псуючи трохи гороскоп,
А Лев не бачить, він уже дрімає,
Занурений у сон про антилоп.