Сьогодні дуже дивне щось летіло...

Сьогодні дуже дивне щось летіло...
Сьогодні дуже дивне щось летіло,
Можливо хмара, а можливо й ні,
А може янгол чистив свої крила,
І згадував історії земні,
Про те, що вірив, як усі, у чудо,
Що до небес зробило людство крок…
Злетів униз… і там набрався бруду
З нечистих справ й замацаних думок.