Мышка

Мышь – поскребушка,
Серые ушки,
Семечко съела -
Страх на макушке.
 
Сильно боялась
Котика мышка,
Вся обвалялась
Мукою, воришка.
 
Котика гнала
Хозяйка сердито,
Всего изругала
За дырку в корыте.
 
Мышке - воришке
Котика жалко…
Она притащила
Для котика салко.