Мама мая родненька! Чого гэто Васыль

Мама мая родненька! Чого гэто Васыль
Да прыjіхав браты стаю птычк?
 
Мы тут вжэ роскошылывся на усіх дурных.
А то надто грошы давлять тут в кышэньцы в Кіць.
А чого-то і нымае шэ аж до сіх пір.
Мо, ящэ з высны чы j тэj зымы.
 
Ну, да шо тут зробыш, колы ты шэ у бісів
Екся у заві7ості ж прам-такы шальныj.
От вона j сказала зарэ: Толя! У больнічц
Дэся Баландюшка в крыкс.
 
Да, ну, амнезіічка шэ лазыть дэся ж бы зь.
От тобі j шэ кажэ шося Троцкыj, подывысь.
А я j іj ны відаю, чого моjі глазір
Дывляця на щось помыз трусів з.
 
Да, колы глаза ны відзяць навытькы кыjків,
Що тыбэ розбэсцюють і крочать уночі
Дэсь запыты дівчыну чы j сватом быць ув пысь.
Гот тобі і на быры прыщів.
 
Ек гэто мы щэ до ажны повночы жывыj?
Прамо аж дывуюся: шолотять жэ дывкы.
Ну, шо влад любылы і жэ, хэ, пыклы торты
Наваткі сь, ага, своім родным.
 
 
Мы тут фатпарат і тоj ны можым пачыныць.
Но хатімо зарыс жы, шоб справыты всіх ліс.
Да, шо нас обхмурують. А ты jды пожурысь
Хоть бы на Бычэчка дэсь ізь Пріньть.
 
 
...еблынька засохла? jды другую посады. -
Не! Ты сам заріж голіныj штыр