Місяць – жовтою короною...

Місяць – жовтою короною...
Місяць – жовтою короною,
Ходить ніч – чорнява дівонька,
Абоненти – по-за зоною
(от приємна несподіванка!)
Почуваюсь не людиною,
А чиїмось відображенням,
Попрощавсь давно із дниною,
Розвантажуються враження.
Перехожий! Хочеш споминів?
Поділюсь лише хорошими,
Про блакить небесних променів,
Танці білих хмар над площами.
Не тікай від мене мишею,
Дай натішити картинами,
А не схочеш – стану тишею,
Та сховаюся між тінями.