Дыржын! Ты міj злодыj чы ворог?

Дыржын! Ты міj злодыj чы ворог?
Ведь я жэ с Сухого, мо, Бору
 
Когда-то кому-то прідётся
Іздать всё, что выдумал Кот.
Бо это і е тая форточка,
Шо воздуху дасць кажныj школц.
 
Я тута оно как бы кат жэ,
Шо, ну, прамо влізэ і в рот,
Шоб прамо-ткы, згынь, одобраты
Даж в ма3 с сальцом бутэрброт.
 
От Хтося комуся шось Кажэ...
А я жэ оно j тоj во скот,
Шо прам-такы взьмэ і во натэ
І рыфма жыва, і всё добр.
 
Тут чэрыпа север мні колэ.
Хоть вітёр оно дэсь с восхода.
Но есця в мынэ шэ ладошка,
Шо здыjмэ j біль большу.
 
Завіщо і нащо мні тое,
Шо хтося комуся построjів?
Да вот... одобрав жэ ексь Коця
Ув мордыj жылезных вугол jіх.
 
Погэтому дэржымся j гондэ.
Дыржелы j ны тое ф шызовнях.
І в дупу но j можым покрохы
Послаты Бычковскых.
 
Жыву ось: пудвал пудо мноё!
І ногы аж сыны од лёду вж.
Ну, выдно, колысь влад царом був
І здзеквавсь над соплямы.
 
Всі кармы j довгы коб долоj влад,
Тырпы всеку вошку вуш жорстку.
А то шэ получыш смыхотьтя:
Дасьць Тігра Тігронку сь!
 
І тэе, шо пэршэ дэсь в строчках,
Ведь збудыця в Говняш.
Бо снылася знов мні мадонна...
С того боку повночы.
 
Відал лі ты очы Рачковскы?
А Львов-держімордыj?
А быв я веть сватом і хапом
Ля jіхных сморчков з гніль.
 
То шо ж, Коляда хаj святая
Всі раны болючы загоjіть.
І хаj більш ныколы свободу
Ны втупчэ соборык.
Ну, тоj, дэ но торкають
Колысо в воду бы.
 
...а ма3j ты ш знаеш.
То МАЗ тут, ага, ну. Бо цыфры куда в стіх!
 
...ну, вот тут жываго ныраха.
На двох аж пыньках кахы-кахы сь