Злетіло листя

Злетіло листя
***
Злетіло листя, наче журавлі,
Лиш калинове майорить намисто.
Співає серце дощові жалі,
І не потрібні жодні піаністи.
 
Злетіло листя, наче й не було,
І з ним злетіли всі перестороги.
Сама завоювала твій полон –
Зігрій мене в морози і негоду.
 
Злетіло листя, наче час настав
Спинити цей шалений колообіг.
На жаль, для цього ще нема підстав:
Це – просто осені останній подих…
 
07.11.2017