Незимно

Незимно
Не до вподоби ця мені погода!
Як то ж зима, то де твої сніги?
І в мене влучна зараз є нагода
Звернутися до вас, любі птахи.
То ви вже точно знаєте ту правду,
Чому узимку, наче навесні.
То може нам потрібна диво згарда,
Щоб розігнати хмари знавісні?
Що кажете? Це люду не під силу?
Благаю вас! То нам допоможіть!
Ви широко розправте свої крила
І негаразди та негоду проженіть!