РИБАЛКА

 
(Дніпропетровський  суржик)
 
Ніс - картоплей, волос – сивий,
Сало їсть й сметану.
Каже:- Хлопці, я – козак,
Тільки, з Казахстану.
 
Місто Кемерово я
Згадую в Кузбасі…
Скільки «довгих» там грошей
Платили у касі.
 
На машину заробив,
Там і оженився.
А як заробітки впали,
Зразу же і змився.
 
Бо, там овочів нема,
Ковбаси – ні палки.
Та і хоббі не було,
Не було рибалки.
 
У народі про рибалку
Є такий натяк:
Що вона – та сама п`янка,
Тільки – в чоботях`.