винна...

Ти віриш, що надія - ВЖЕ подія,
і я давно боюся цих подій,
і ранок мій, що обрієм жевріє,
написаний іще лиш по воді?..
Не вір як раз тепер, коли я знову
закохана у свій непевний день...
так втомлена, що впевнено готова
перетворитись з бранки на мішень.
Я - винна...
за журавлик паперовий,
скалічений буденності гіллям.
 
Мій влучний, чистий янголе любові,
прости мені...
Прости мене...
Стріляй...