Зійшлися між собою зорі

Зійшлися між собою зорі,
Супротив темряви ночі.
Згораючи в безмежності безодні,
Заради світла у бутті.
І десь у всесвіті глибо́ко,
Крізь час безмірності років,
Побачать їхнє світло очі,
Зневіра в віру проросте.
 
17. 06. 2017 р.