А що, як відцуратися...

А що, як відцуратися...
А що, як відцуратися
І більше не купатися
В сьогоднішнім болоті?
Я хочу слід залишити,
Де у сорочці вишитій, -
Вся мамина турбота!
Ще хочу бути стежкою
Близькою і далекою.
Така моя Планіда,
Де Сонце усміхається,
І все – Добром вертається
Від прадіда – до діда!..