Места обитания

Места обитания
Где жить? Хлев свиньям, королям дворцы,
Надежда юным. Мудрецы юнцы.
 
2017
 
Habitants
Hilaire Belloc
 
Kings live in Palaces, and Pigs in sties, 
And youth in Expectation. Youth is wise.