А, може, я помер...

А, може, я помер...
А, може, я помер,
І сам того не знаю?..
А все, що нині є,
То – за гріхи розплата?!!
Серед бридких химер
Свій час я коротаю...
І боляче стає,
Що пізно щось казати...
Трагікомічні сцени.
Їх, - непочатий край!..
За горизонтом - Рай!
Та, тільки, - не про мене...