Український Ґарик 303

Український Ґарик 303
За мотивами І. Губермана
 
Як солодко й мерзенно ми живем:
посеред бардака — самі паради;
нас гріє охолодженим вогнем
трагічний гумор тлінного розпАду.
 
 
Оригінал
 
Мы сладко и гнусно живем
среди бардака и парада,
нас греет холодным огнем
трагический юмор распада.